"Arriba la revolució
del vermut"

Pernil de Foc és un nou aperitiu natural, una experiència totalment nova i estimulant pel paladar, ideal per gaudir-lo amb una cervesa ben fresca, amb amics o en família, a l’hora del vermut o quan tu vulguis.

Presentem Pernil de Foc, un pernil picantó, finament tallat, especiat amb pebres naturals, amb un sabor únic i irresistible. Tant si ets un fan del picant com si no, el Pernil de Foc t’encantarà.

Pernil de Foc
Negre o Vermell?

Pots gaudir de l'increïble sabor picantó del Pernil de Foc Negre, adobat amb pebres natural o del gust fumat característic el Pernil de Foc Vermell, assaonat amb pebres vermells.

Ambdós atresoren l'experiència de Granja Godall elaborant pernils i embotits de màxima qualitat, sempre sense malmetre el gust natural d'un bon pernil.

Les coses bones
necessiten temps

Perquè el Pernil de Foc tingui aquesta aroma fresca i dolça, amb el lleuger toc de fum i pebre vermell, i aquest sabor picant que tant agrada, cal que el pernil amb salaó maduri lentament al nostre rebost, un procés de curació en els nostres cellers del Solsonès.

Qualitat 100x100 natural

El Pernil de Foc és un pernil natural, a diferència d'altres aperitius ultraprocessats, es tracta d'un pernil de porc Duroc de qualitat criat a Granja Godall, alimentat amb gra i cereals conreats a les nostres terres i curat amb pebres naturals. Treballar tot el cicle de producció ens permet donar totes les garanties d'origen, traçabilitat i homogeneïtat i ens assegura la màxima qualitat, conservació i seguretat alimentària.

Ofereix el Pernil de Foc

A Granja Godall estem ampliant la nostra xarxa de distribuïdors i establiments; supermercats, botigues gourmet i distribuïdors de d’aliments de proximitat, que vulguin incorporar a la seva oferta d'aperitius selectes i de qualitat el Pernil de Foc. Et convidem a comercialitzar el Pernil de Foc, una magnífica oportunitat de diferenciar-te de competidors amb un producte original, de gran qualitat i únic al mercat.

Nom i cognoms*

Empresa

Telèfon*
Adreça*

E-mail*


© SAT Granja Godall, 2015 - Tel. 973 48 31 11 - info@granjagodall.cat - Avís legal