SOM GRANJA GODALL
A Granja Godall tenim cura de tot el procés d'elaboració dels nostres embotits i productes frescos. Cultivem la terra amb cereals que després transformem en pinso per alimentar els nostres porcs.
Amb aquesta alimentació de qualitat ens assegurem d'obtenir una carn de qualitat per elaborar embotits, frescos, curats i cuits amb el gust tradicional de sempre.
Treballar tot el cicle de producció ens permet donar totes les garanties d'origen, traçabilitat i homogeneïtat i ens assegura la màxima qualitat, conservació i seguretat alimentària de tots els nostres productes.
LA CARN DE PORC
Saludable i imprescindible en dietes equilibrades
Gran valor nutricional i nivells baixos de calories i colesterol.
Tan magra com el pit de pollastre sense pell
(Segons estudis realitzats pel Departament d'Agricultura
d’Estats Units, USDA).
Font de proteïnes
100 grams de carn aporten de 18 a 20 grams de proteïnes. Aquesta quantitat pot variar en funció de l'espècie (el porc ibèric
aporta menys proteïnes, ja que és més gras), la raça, l'edat i de la
peça de carn.
Conté greixos saludables monoinsaturats
Aquests greixos contribueixen a reduir els nivells de colesterol total en sang (a compte de l'anomenat colesterol "dolent" o colesterol LDL) i a augmentar els nivells del colesterol "bo" o colesterol HDL.
També aporta àcid linoleic i àcid linolènic, importants per al
sistema inmunològic.
Menor percentatge d'àcids grassos saturats
que altres tipus de carn com la de vedella o xai.
Alt contingut en vitamines
B1, B2, B12 i niacina, rica en minerals i elements traça.
LES PARTS DEL PORC