TERMES I CONDICIONS

Avís legal

En compliment del que estableix l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'ofereix la informació general del lloc web a www.granjagodall.cat (el "Lloc Web"):

Titular: SAT GRANJA GODALL (la "Societat")
Domicili social: Casa Pla de Godall, 25286 Olius (Lleida)
C.I.F.: F-25029885
Informació mercantil: Inscrita al Registre de les Societats Agràries de Transformació de Catalunya amb el número 402 CAT, foli 2, volum 5
E-mail: info@granjagodall.cat

Condicions Generals

Acceptació

Les presents Condicions Generals regulen l'ús del lloc web i la contractació de productes i/o serveis a través del mateix, així com les actuacions com a membre de Granja Godall. En visitar el lloc web i en particular al registrar-vos com usuari, accepteu les presents Condicions Generals i manifesteu:

• Que heu llegit, entès i comprès el que aquí s'exposa.

• Que sou una persona amb capacitat fsuficient per contractar.

• Que assumniu totes les obligacions que aquí s'exposen.

• Que teniu la majoria d'edat legal (18 anys) per accedir en aquest Lloc Web així com per adquirir els productes que s'oferten al mateix.

Granjagodall.cat

En aquest Lloc Web es descriuen les nostres activitats, oferta de productes i serveis, relacions comunitàries i contactes. La Societat és titular o llicenciatària de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial referents al contingut del Lloc Web. L'accés al Lloc Web i/o serveis i el seu ús no implica cap cessió de tots o part d'aquests drets. El visitant i/o usuari acorda no utilizar les nostres marques registrades, noms comercials, logotips, noms de domini, altres aspectos distintius de les marques o qualsevol material subjecte a drets d'autor o associat amb els nostres serveis sense el nostre consentiment.

Política de Privacitat

Totes les dades personals i la información subministrada per al registre com a Usuari i com a Membre de Granja Godall, tal com s'indica a continuación, es tractaran conforme a la política de privacitat de Granja Godall.

Visita i Registre com a Usuari

Es pot visitar la part pública del Lloc Web sense registre previ i sense facilitar-nos cap dada.

Per a poder disfrutar de tots els beneficis de la condició d'Usuari de Granja Godall és necessari registrar-se al Lloc Web ("Usuari"). Per fer-ho, cal facilitar la vostra adreça de correuelectrònic, nom i cognoms complets i crear una contrasenya. Al registrar-se, l'Usuari podrá rebre setmanalment un newsletter. Per cancel·lar el registre com a Usuari, cal que envieu un correu electrònic a l'adreça info@granjagodall.cat.

Subscripció com a Membre

Per ser Membre de Granja Godall cal que us hagueu registrat prèviament com a Usuari i heu de contractar el servei de subscripció als serveis específics que ofereix Granja Godall per als seus Membres. Els serveis per a Membres estan descrits al lloc web, i inclouen:

DESCRIPCIÓ de serveis

Per ser membre, heu de facilitar-nos la informació exacta sol·licitada al formulari de compra, que inclou el telèfon, l'adreça postal on voleu rebre l'experiència mensual i les vostres dades econòmiques: titular de la targeta de crèdit, data de caducitat, número de seguretat. Les dades de la targeta són recollides per la nostra passarel·la de pagament de La Caixa, subjecte a les seves pròpies condicions legals i de privacitat, i no tenim accés a aquestes dades. El subscriptor manifesta que aquestes dades són completes, correctes i actualitzades. Sense aquestes dades, no podem subscriure-us com a Membre de Granja Godall. L'Usuari rebrà un e-mail per part de Granja Godall de confirmació de la subscripció. El subscriptor pot exercir el seu dret de desistiment en les condicions indicades més avall. Posteriorment, per cancel·lar el registre com a Membre, heu d'enviar un correu electrònic a l'adreça info@granjagodall.cat. En cursar la sol·licitud de baixa, finalitzarà el contracte de subscripció del Membre a Granja Godall mitjançant confirmació per adreça electrònica per part de Granja Godall.

Compres i procediment per a la compra

Per poder comprar productes a través de Granja Godall i/o participar en les ofertes especials que ofereix Granja Godall no cal ser Membre subscrit, però sí Usuari (veure apartat "Registre").

El procediment per contractar els productes que s'oferten a través del Lloc Web és el següent:

1. Seleccionar el producte: l'Usuari que vulgui adquirir un producte dels que s'ofereixen a Granja Godall haurà de fer clic al botó "Veure detalls" del producte que li interesa a la pàgina. Abans de fer clic al botó "Afegir", l'Usuari podrá consultar la fitxa tècnica del producte que vol adquirir. Entre altra informació relativa a les característiques del producte, l'Usuari podrà consultar el preu i les quantitats. Per seleccionar el producte per a la seva compra haurà de fer clic al botó "Afegir" fins que hagi seleccionat tots els productes que vulgui comprar a través de Granja Godall.

2. El meu cistell/Verificar productes: Un cop seleccionats tots els productes, l'Usuari podrá fer clic a la pestanya "Cistell de la compra" i se li mostrarà un resum de la comanda. En cas que vulgui seguir comprant haurà de fer clic al botó "Seguir comprant". En cas contrari, marcarà el botó "Finalitzar compra".

3. Cistell de compra/Dades d'enviament i pagament: A continuació, l'Usuari haurà d'omplir el formulari "Adreça de facturació" amb dades relacionades amb l'enviament de la comanda. En cas que l'Usuari vulgui rebre la comanda en una adreça diferent a l'adreça de facturació, haurà de marcar el botó "Enviar a una altra adreça" i omplir el formulari amb les dades de l'adreça on vol rebre la comanda. Un cop complimentada la informació, l'Usuari pot, abans de validar, veure un resum de la comanda on s'exposen totes les dades de la comanda, perquè l'Usuari pugui comprobar-les o, si escau, modificar-les tornant al pas anterior: "El meu cistell/Dades d'envimanet i pagament". Un cop verificades totes les dades, haurà de marcar el botó "Finalitzar compra" i l'Usuari serà redireccionat a la passarel·la de pagament.

4. Cistell de la compra/Confirmació de la comanda: Confirmada la comanda, es mostra a l'Usuari la confirmació de la recepció de la comanda. El pagament es cursarà un cop s'hagi preparat la comanda. L'Usuari pot seguir comprant un cop finalitzat aquest procés de compra.

Finalitzat el procés de compra, l'Usuari rebrà un correu electrònic amb la información relacionada amb la comanda (número de comanda, preu, productes comprats, terminis d'entrega i informació sobre les despeses d'enviament).

Preu dels productes ofertats a Granja Godall

El preu dels productes ofertats al Lloc Web inclouen, llevat indicació expressa en contra, l'Import sobre el Valor Afegit (IVA) aplicable a Espanya o altres impostos que puguéssin ser aplicables i, en tot cas, s'expressaràn en la moneda Euro (€).

Per a qualsevol informació sobre la comanda realitzada, l'Usuari podrà enviar un correu electrònic a info@granjagodall.cat inicant el número de comanda.

Dret de desistiment

Els Usuaris que es subscriuen com a Membres així com els que compren productes a través del Lloc Web podràn desistir del seu contracte sense necessitat de justificar la seva decisió, conforme la legislació espanyola aplicable. Per exercir aquest dret, l'Usuari podrá enviar un correu electrònic a info@granjagodall.cat, especificant com assumpte "Dret de desistiment" i fent constar el seu nom i cognoms i el concepte: la sol·licitud de subscripció o el número de comanda. També pot cancel·lar la seva subscripció a través de la pàgina web a dins del seu compte personal.

L'Usuari no podrá retornar una compra llevat error en la preparació de la comanda o mal estat del mateix per part de Granja Godall, la devolució serà parcial dels productes erronis. En cas de devolució s'haurà de realizar en el momento de l'entrega i en un perfecte estat (no danyat, embrutat o obert per l'Usuari), correctament protegits i en el seu embalatge original. Un cop comprobat per part de Granja Godall del bon estat dels productes, es procedirà al reemborsament de l'import corresponent a les unitats retornades. Granja Godall utilitzarà el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar en el momento del pagament inicial, en un termini màxim de 30 dies des del desistiment.

Serveis interactius de Granja Godall

Aquest Lloc Webinclou i ofereix diferents serveis interactius (blogs, fòrums, wiki, etc.). Us comprometeu a utilizar el Lloc Web i els nostres serveis de conformitat amb aquestes Condicions i la legislació aplicable. En concret, no publicarà contingut il·lícit en base a la legislació nacional, comunitària o internacional ni contingut que contradigui la bona fe o que incompleixi els drets de tercers(inclosos els drets de propietat intelectual i industrial, drets d'imatge, reputació i honor, etc.). Així mateix, es compomet a respectar el nostre Codi de Conducta.

L'Usuari será únicament responsable d'aquells materials que ens envïi, pengi o publiqui o posi a disposició del públic en el Lloc Web. Ens concedeix una llicència transferible a tercers, no exclusiva, lliure de drets d'autor, irrevocable i amb abast mundial per utilizar, reproduïr, transformar, comunicar públicament i distribuir aquest contingut als efectes de (i) mostrar-lo a la nostra web o (ii) distribuïr-lo electrònicament o per altres mitjans a d'altres usuaris. Sota cap circumstància es podrar atribuïr aquest contingut a nosaltres.

No controlem ni supervisem cap contingut d'usuari, llevat que així ho estableixi la legislació aplicable, el tribual competent o una decisió administrativa. Tanmateix, ens reservem el dret d'eliminar en qualsevol moment qualsevol contingut que pugui incomplir aquestes Condicions o impedir la seva visualització fins que es demostri la titularitat del material en qüestió o la legalitat del mateix.

Ens reservem el dret d'excloure qualsevol usuari del Lloc Web i els nostres serveis sense previ avís en el cas que aquest usuari incompleixi les presents Condicions.

En general

Enllaços. El nostre Lloc Web inclou enllaços a pàgines d'internet de tercers. No realitzem cap tipus de manifestació ni assumim cap tipus de responsabilitat sobre aquests llocs. Així mateix, no tenim cap control sobre els mateixos. Qualsevol contingut de tercers o enllaç a una web de tercers, s'inclou a efectes merament informatius.

Sense garantia. Llevat que així ho estableixi la legistació aplicable d'obligat compliment, l'ús que feu del Lloc Web o dels nostres Serveis, inclòs qualsevol contingut, informació o funcionalitat continguda enels mateixos, s'ofereix "tal qual" i "segons la seva disponibilitat" sense declaraions o garanties de cap tipus, tan explícites om implícites, incloent a títol enunciatiu i no limitatiu, les garanties implícites de comerciabilitat, idoneïtat per una finalitat determinada i no violació.

Limitació de la responsabilitat. En la mesura que permeti la llei, sota cap circumstància la Societat, les seves afiliades ni els seus patrocinadors seran responsables per qualsevol pèrdua directa o indirecta, incloent a títol enunciatiu i no limitatiu, danys, lucre cessant, pèrdua d'oportunitats de negoci, fons de comerç o reputació, interrupció de l'activitat comercial, fallos a l'equip o altres danys o pèrdues derivades de les següents accions o relacionades amb les mateixes: (i) l'ús o la incapacitat d'utilitzar el Lloc Web i el servei;(ii) l'accés no autoritzat a les seves transmissions o dades o la alteració de les mateixes; o (iii) declaracions o comportament de qualsevol tercer en el servei del Lloc Web.

Indemnització. L'Usuari es compromet a indemnitzar a l Societat, els seus agents, directors, empleats i socis per qualsevol pèrdua, responsabilitat o cost derivat del seu incompliment de qualsevol de les presents Condicions o de qualsevol llei, norma o reglament aplicable o de qualsevol dels drets de tercers relacionats amb el vostre ús del Lloc Web i/o els nostres serveis.

Contacte i notificacions. L'Usuari es compromet a rebre els nostres correus electrònics relacionats amb el Lloc Web i els serveis de Granja Godall. No facilitarem la seva adreça de correu electrònic a cap tercer. Podrem posar-nos en contacte amb l'Usuari per oferir-li información i enviar-li notificacions de servei referents al seu compte, o quan així ho estableixi la llei. Per el present, l'Usuari reconeix i consent que aquestes notificacions serán efectives en el moment en que les publiquem al Lloc Web o les hi fem arribar per correu electrònic. Si no ens proporciona informació precisa, no podem assumir cap tipus de responsabilitat en el cas que no puguem notificar-li.

Nul·litat i ineficacia de les clàusules. Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada total o parcialment nul·la oineficaç, tal nul·litat o ineficacia només afectarà a dita disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les presents Condicions Generals en tota la resta, considerant-se tal disposició total o parcialment per no inclosa.

Legislació aplicable i jurisdicció competent. Aquestes Condicions Generals es basen en la llei española. Les parts es sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renuncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'Usuari. Així mateix, com a entitat adherida a Confianza Online i en els termes del seu Codi Ètic, en cas de controvèrsies relatives a la contractació i publicitat on-line, protecció de dades, protecció de menors i accessiblitat, l'usuari podrà acudir al sistema de resolució extrajudicial de controvèrsies de Confianza Online, encarnat al Jurat de la Publicitat i en la Junta Arbitral Nacional de Consum.

© SAT Granja Godall, 2015 - Tel. 973 48 31 11 - info@granjagodall.cat - Avís legal