SOM
GRANJA
GODALL

SOM ORÍGENS

Es té notícies del primer familiar, Isaac Guadall, pels volts de l’any 1000. Tanmateix, la primera citació data del 1080, any en què Ramón Guadall donà a l’Església part de les seves finques per al que aleshores s’entenia com "salvar l’ànima".

Joan del Pla de Godall fou el primer a mencionar per escrit Casa Pla de Godall, l'any 1447.

Els primers membres de l’actual família Montaner heretaren la finca l’any 1804, i avui dia encara en podem gaudir com a llar familiar.

Des de llavors es tenen presents les habilitats i la destresa en l'elaboració d'embotits per a la família i els amics. Eren típiques les reunions familiars amb amics al voltant del foc per degustar els embotits de l'anyada.

La cura dels animals per part del besavi Ramon i l'avi Josep era reconeguda arreu. Fou així com, de mans de l'avi Josep i l'àvia Rosa nasqué, l'any 1970, Granja Godall ja com un petit cercle tancat. Des de fa anys, els seus fills Ramon, Jesús i Josep, agafaren les regnes de l'empresa i el 2008 acabaren de tancar el cercle elaborant i comercialitzant els productes.

SOM EN RAMON, EN JOSEP I EN JESÚS


Ramon Montaner

En Ramon és el pagès. És qui gestiona les terres i els cultius i en sap tots els secrets. El sol surt i es pon amb ell als camps. Les úniques coses que li prenen una mica de temps són la seva família i la implicació en les Comissions de Festes Populars. Li agrada molt on viu i el seu entorn.


Josep Montaner

En Josep és el granger de l'explotació familiar. És ell qui té cura dels autèntics protagonistes, els porcs. Vetlla pel seu benestar i per millorar-ne, dia rere dia, la seva qualitat. En el seu temps lliure al Josep li agrada caminar amb la família pels bonics paratges de la comarca del Solsonès.


Jesús Montaner

En Jesús treballa a l'obrador i s'encarrega de l'elaboració dels embotits i de la seva comercialització. És un apassionat dels esports i la natura, i li agrada estar amb amics i familiars.

SOM TRADICIÓ

© SAT Granja Godall, 2015 - Tel. 973 48 31 11 - info@granjagodall.cat - Avís legal